LOL! CDA-leden keren zich tegen autoritaire opportunist Sybrand Buma: 'Tegen vuurwerkverbod!'

LOL! CDA-leden keren zich tegen autoritaire opportunist Sybrand Buma: 'Tegen vuurwerkverbod!'

Wopke Hoekstra en Sybrand Buma, de nieuwe en oude CDA-leider. Bron: Buma / Instagram.

De afgelopen weken werd er door linkse autocraten hardop gezegd dat het vuurwerkverbod van de meest recente Oud en Nieuw eigenlijk voor altijd zou moeten gelden. Ze wilden immers al heel lang af van dat soort feesten. Blij en opgetogen het nieuwe jaar in? Dat kan zomaar niet! Oprotten met dat gefeestvier van jullie, plebs!

Het leek erop dat de ene na de andere partij daarmee akkoord zou gaan. Ze zagen het al zitten allemaal. Vuurwerk helemaal verbieden, voor eens en altijd. Wat nou feest? Wat nou geknal? Wat nou tradities? Weg ermee. En dat allemaal onder het mom van coronabestrijding natuurlijk.

Maar wacht! Opeens komt het CDA met een heel verrassende houding:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties