Ludieke actie met vlag voor het volledig oranje schaatspodium: ''Sorry, Mr President. The Netherlands first!''

Ludieke actie met vlag voor het volledig oranje schaatspodium: ''Sorry, Mr President. The Netherlands first!''

De olympische spelen zijn nu al een groot succes voor Nederland. Nederland werd eerste, tweede, en derde! Dit is al vaker gebeurd in het verleden, maar dit keer wordt er een dikke vette knipoog gegeven richting Donald Trump!

Het eerste succes van Nederland is op briljante wijze ontvangen op de tribunes in Zuid-Korea. Nederlandse fans hebben met een knipoog naar het filmpje van Arjen Lubach - Netherlands second - een vlag gemaakt. Daarop valt te lezen: Sorry, meneer de president. The Netherlands first. And 2nd and 3rd."

?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ad.nl%2Folympische-spelen%2Fnetherlands-second-nee-hoor-we-zijn-eneacute-eneacute-n-twee-en-drie~a630f453%2F

Met deze positieve gevoelens gaan we door naar de rest van de Olympische Spelen. Laten de Nederlanders net zoals vorige keer weer een geweldig resultaat halen!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties