Maak jij chipszakken ook met een clip dicht? Dit is waarom dat verspilde moeite is

Geen categoriejan 07 2016, 21:00
Handig: een manier waarop je gewoon, zonder gedoe, een zak chips dicht kan maken.
In de categorie "kleine truuks die je al veel eerder had willen kennen": een geweldige manier om een zak chips dicht te krijgen. Het klinkt misschien als iets onbenulligs, maar het zijn vaak de kleinste dingen in het leven die ons het meeste kunnen irriteren. Neem nu een zak die je voor de helft heb leeggegeten: wat doe je daarmee? Je kunt hem proberen te rollen, maar meestal gaat hij dan meteen weer open. Je kunt er iets op leggen, zodat de zak niet open kán. Of je doet er, zoals veel mensen, zo'n handige clip omheen:
Het werkt, maar geef toe: dat ding ligt nooit waar je hem de laatste keer had gelaten.. als je überhaupt nog weet waar dat was. Je bent waarschijnlijk meer tijd kwijt met het zoeken naar zo'n ding dan met het eten van de zak zelf. En dat is enigszins zonde van de tijd, of niet? Daarom vandaag: een ontzettend handige manier om de zak dicht te maak. Zonder gedoe, clips, of wat dan ook!
Je kunt hem namelijk veel beter rollen. Dat heb je vast al vaak geprobeerd, waarna de zak meteen weer vrolijk openrolde. Maar rollen alleen is niet genoeg: je moet er nog een korte, handige beweging na doen. Wat die beweging dan wel niet is? Dan zie je in dit filmpje van 22 seconden!
[video width="1920" height="1080" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/01/How-To-Seal-A-Bag-Of-Chips-Without-Using-A-Bag-Clip-1080p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten