Man dreigt voor de zoveelste keer alleen Kerstmis te moeten vieren. Dan verzint hij een ontroerende list om te zorgen dat z'n familie er tóch bij is

Geen categorienov 29 2015, 9:00
Als deze man jaar in en jaar uit veel moeite moet doen om z'n eigen familie aan tafel te krijgen met Kerstmis, besluit hij iets emotioneels te doen. Of het werkt?
Als een man voor de zoveelste keer op rij dreigt te worden vergeten met Kerstmis, is voor hem de maat vol. Jaar in en jaar uit zit hij alleen aan tafel tijdens wat de gezelligste dagen van het jaar zouden moeten zijn. Z'n kinderen sturen wel kaarten, en laten via voicemails weten dat ze aan hem denken.. Maar langskomen doen ze nooit:
eenzamekerst
Dan besluit de goede man dit jaar echter dat de maat vol is, en verzint een sluwe list om z'n familie - z'n zoon, z'n dochter en z'n kleinderen - alsnog bij hem aan de Kersttafel te krijgen. Misschien een beetje sluw, maar nood breekt wet... nietwaar?
Maar of zijn plan ook slaagt in z'n opzet? Nou, kijk zelf maar:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/11/EDEKA-Weihnachtsclip-heimkommen.mp4"][/video]
Eind goed, al goed, nietwaar! DDS wenst iedereen dit jaar fijne kerstdagen.. hopelijk omringd door heel uw familie en al uw geliefden:
kersttafelProost!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten