Martin Schulz laat zich van zijn meest 'tolerante' kant zien: noemt kritische kiezer keihard een "nazi"

Martin Schulz laat zich van zijn meest 'tolerante' kant zien: noemt kritische kiezer keihard een "nazi"

Wat is meneer de sociaaldemocraat toch tolerant he?

Tijdens een persverklaring werd SPD-leider Martin Schulz lastiggevallen door een boze kiezer die hem "een verrader" noemde. En dan niet één keer, maar verschillende keren. Een tikje kinderachtig, natuurlijk, maar je zou denken dat een doorgewinterd politicus daarboven staat.

Nou, niets is minder waar -- niet in het geval van Herr Schulz, tenminste. Als reactie op de leuzen van de enigszins overdreven gepassioneerde kiezer noemt Schulz de man namelijk "een nazi." En dat doet hij rustig, voor het oog van de camera:

Zoals Twitteraar Lisa Henegauwen terecht stelt op Twitter is dit tekenend voor Schulz én zijn quasi-sociaaldemocratische partij. "Iemand met een ander doel dan de mening van de kameraden is een 'nazi'."

Natuurlijk is dit niets nieuws voor Herr Schulz. De man is altijd al een intolerante wannabe dictator geweest.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties