Maurice de Hond: Leer op deze historische corona-dag van de watersnoodramp!

Maurice de Hond: Leer op deze historische corona-dag van de watersnoodramp!

Maurice de Hond. Bron: Screenshot WNL.

Vandaag gaat het kabinet beslissen of ze in enkele stappen tot aan het eind van de winter naar een complete lockdown gaan of dat er een andere scenario is. Eentje van perspectief of hoop.

Daarom mijn blog met de titel 'Geachte Premier, stop met straffen en leer van onze geschiedenis'

Er is ook een ander scenario, die we als volk maar al te goed kennen bij grote rampen. Waarbij we zelf de handen uit de mouwen kunnen steken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer