Maxima op foto met vrouw Bouterse

Maxima op foto met vrouw Bouterse

Dom.

Koningin Maxima ligt onder vuur omdat er een foto is opgedoken van haar met de vrouw van Dési Bouterse:

De Surinaamse ambassadeur voor de Verenigde Naties heeft op zijn Facebook een foto gepubliceerd van koningin Máxima en de Surinaamse presidentsvrouw Ingrid Waldring-Bouterse. Het gaat om een informele foto, waar beide landen inmiddels afstand van hebben genomen. De vrouwen ontmoetten elkaar afgelopen week op een bijeenkomst tijdens de Algemene Vergadering van de VN in New York. De foto werd verspreid door ambassadeur Henry Mac Donald.

Beide regeringen hebben er 'afstand van genomen,' maar dat is natuurlijk rijkelijk laat: mensen hebben de foto al gezien. Klaar, einde oefening. Je kunt zeggen dat het niet eerlijk is, en dat het een informele situatie betrof, maar dat maakt niet uit; je moet je al-tijd distantiëren van dit soort mensen.

Overigens komt daar nog eens bij dat een koningin het zich niet kan veroorloven om net te doen alsof er informele, privé-momenten zijn. Je bent altijd monarch; 24 uur per dag. Alles wat je doet doe je vanuit je positie.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Spoor 2 traject niet gelukt, hoe verder?

Lees meer