Media: Nederland is van de leg. Het gaat vriezen!

Media: Nederland is van de leg. Het gaat vriezen!

SeventyFour / Shutterstock.com

Blijkbaar zijn er in Nederland heel veel mensen die zich "schrap" zetten omdat het dit weekend flink vriest, en er behoorlijk wat sneeuw gaat vallen. Tenminste, als we de NOS moeten geloven.

Teletekst laat weten: "Nederland zet zich schrap om vorst." Nou weet ik niet hoe u erover denkt, maar ik hoor juist alleen maar berichten van mensen die het allemaal geweldig vinden om eindelijk weer eens winter te hebben. Er kan geschaatst worden. Sneeuwballengevechten kunnen gehouden worden. Kinderen kunnen een sneeuwman maken! Voor al mijn vrienden, familieleden en kennissen is dat geen reden voor paniek.

Maar daar denken de media heel anders over. Lees maar wat NOS Teletekst bericht:

Op het moment dat ik dit las dacht ik bij mezelf: zie je wel, Nederland is veranderd in sneeuwvlokjesland. Nederlanders kunnen blijkbaar niets meer aan.

Maar wacht, er is hoop! Ik sta namelijk alles behalve alleen. Op Twitter zie je allemaal mensen die de paniekzaaierij over wat sneeuw belachelijk vinden, en die er juist zin in hebben om lekker te kunnen winteren.

Goddank, er is nog hoop voor ons land. Ja, er zijn een heleboel mensen die werkelijk bang gemaakt zijn voor alles. Van vreemden tot virussen tot sneeuw. Maar er zijn gelukkig ook heel veel mensen die nog niet als bange lammetjes door het leven gaan.

Lees meer over:
Cultuur winter

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties