Meer dan 2500 Nederlanders willen dolgraag met Geert Wilders de Droomvlucht in: 'Geweldig leuke dag!'

Meer dan 2500 Nederlanders willen dolgraag met Geert Wilders de Droomvlucht in: 'Geweldig leuke dag!'

De Droomvlucht in de Efteling. Bron: Marcel Alsemgeest / Shutterstock.com.

Er hebben meer dan tweeënhalfduizend mensen gereageerd op de oproep van PVV-voorman Wilders om je op te geven voor een dagje Efteling met de leider van de grootste oppositiepartij van Nederland. Dat vertelt het Kamerlid vanochtend zelf.

Afgelopen maandag plaatste de PVV-voorman een oproep op Twitter onder de noemer #metgeertnaardedroomvlucht. Daar hebben duizenden mensen op gereageerd, vertelt Wilders vanochtend: "Wauw! Meer dan 2500 mensen hebben me de afgelopen twee dagen een bericht gestuurd dat ze het leuk zouden vinden met me mee te gaan naar de Efteling," vertelt hij: "En in de Droomvlucht natuurlijk."

Al jaren is algemeen bekend dat de radicaal-rechtse politicus een zwak heeft voor de attractie, waarbij hangende karretjes een rijk palet aan droomtaferelen langszoeven, van toverachtige kastelen onder rijkelijk versierde sterrenhemels, tot waterrijke bossen vol onbekommerde elfjes.

Wilders heeft er zelf in ieder geval erg veel zin in om de Droomvlucht weer aan te doen: "Het zal zeker een geweldig leuke dag worden!" Binnenkort kondigt hij aan wie de gelukkige zal zijn die hem mag vergezellen in het attractiepark in het Brabantse Kaatsheuvel.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties