Meerdere gewonden bij steekpartij Glasgow, politie schiet verdachte dood

Meerdere gewonden bij steekpartij Glasgow, politie schiet verdachte dood

Verenigd Koninkrijk / Britse politie. Foto via Shutterstock.com, door CLICKMANIS

Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets bekend. Wel heeft er één een Afrikaans uiterlijk. Dit zou ook de mogelijke dader kunnen zijn, aangezien daar ook van wordt gezegd dat hij is doodgeschoten (en dus niet in het ziekenhuis is overleden). Ter plekke werden er ook een vooralsnog onbekend aantal mensen behandeld. Wel is duidelijk dat het misschien wel tien(tallen) moeten zijn.

Britse media melden dat het hotel zou worden gebruikt om asielzoekers te huisvesten. Als dat zo is, dan lijkt het goed mogelijk dat we hier weer te maken hebben met een 'verwarde man', alleen kunnen ze hem nu zo niet noemen, want zelfs de Britse politie kan geen doden diagnosticeren. Maar daar wordt vast aan gewerkt!

Maar goed, zoiets zal het wel zijn dus: een asielzoeker die gek werd en op anderen in ging steken. Waarschijnlijk vanwege een trauma, plus de bestaansonzekerheid, gepaard met de lockdown-maatregelen. Met een beetje pech heeft hij ook nog gefraudeerd met z'n aanvraag en komt de waarheid nooit boven tafel.

Heel complex zal het verhaal dus denk ik niet gaan worden. Dit soort 'incidenten' zijn inmiddels verrassend normaal geworden, bijna alsof er sprake is van een soort patroon...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer