Meisje (8) vertelt haar vader dat ze iets heeft uitgevonden. Hij hoeft alleen maar in de badkuip te kijken...

Geen categoriejan 09 2016, 10:02
Een vader van een vindingrijk jong meisje weet niet precies wat hij moet verwachten als hij de deur van de badkamer opent...
Veel mensen denken dat het gemakkelijk is om intelligente en vindingrijke kinderen te hebben, maar ouders die dat aan den lijve hebben ondervonden lijken daar toch anders over te denken. Zo heeft de vader van een 8-jarig meisje een fortuin aan boeken met een plons in het water zien verdwijnen. Zijn dochter houdt erg veel van lezen...:

"Ze verslindt ieder boek. Judy Blume, Gary Paulsen, Lemony Snicket, het maakt niet uit, ze zal en moet het lezen."

Het jonge meisje is zelfs zo'n enorme fan van lezen, dat ze het zelfs regelmatig in de badkamer doet. In doet. En hoewel ze qua leesvaardigheden haar leeftijd ver vooruit is, is haar motoriek toch echt die van een achtjarige. Menig boek is dus al vergaan doordat het jonge boekenwurmpje de papieren bundel uit haar handen heeft laten vallen en in het warme badwater per ongeluk afgezonken.
Maar als het aan het meisje ligt, komt daar nu een einde aan. Trots kondigde ze bij haar vader aan een manier te hebben gevonden om nooit meer een boek in het water te hoeven laten eindigen:
SHRq4px
Dad explains that along with the leash and the hook, the book has “a strap that held the case on a kindle fire” so heavy books will not slip from the clasps grip.
Haar vader maakte er een foto van, die hij trots op internet plaatste. Hij legt de uitvinding van zijn dochter graag uit: het boek wordt omhooggehouden door een touw met een haak eraan. Het boek zelf zit vast aan een vergrendeling die sterk genoeg was om de doos van een nieuwe tablet-computer dicht te houden, dus ook zware boeken zullen niet in het water belanden.
De oplettende kijker ziet misschien dat dit boek er desalniettemin tóch doorweekt uitziet, maar de vader van het slimme meisje neemt daarvoor de schuld op zich: hij heeft er - naar eigen zeggen - koffie overheen laten vallen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten