MH 17... Waar blijven de onderzoeksresultaten???

MH 17... Waar blijven de onderzoeksresultaten???

Vraagt u zich ook af waar de onderzoektsresultaten blijven over de ramp met de MH17?

Of wordt dit het zoveelste doofpotje? Het lijkt er verdacht veel op.

Lees dit: Op 8 augustus 2014 werd er een overeenkomst ondertekend tussen Nederland, België, Australië en de Oekraïne, waarbij ieder land afzonderlijk een vetorecht heeft voor wat betreft publicatie van de onderzoeksresulaten. Een Non Disclosure Agreement (NDA)

Met andere woorden, als één van de vier landen die tekende tegen openbaarmaking van de onderzoeksresultaten stemt, zal alles geheim blijven. En zo verwijnt de ware toedracht over wat er gebeurde daar boven Donetsk met dit vliegtuig straks in de doofpot die voor eeuwig hermetisch gesloten zal blijven. Nu weten we ook waarom Rutte en Timmerfranz nooit Kiev op de huid hebben gezeten voor die gesprekken tussen de verkeersleiding en het vliegtuig.
Op 8 augustus hebben die twee politieke puppets erin toegestemd om een 4 landen overeenkomst te tekenen, terwijl ze wisten dat dit tot gevolg zou hebben dat de onderzoeksresultaten nooit publiekelijk bekend zouden worden.

Zij weten en wisten ook op het moment dat ze tekenden wie verantwoordelijk is voor het neerhalen van het ramptoestel en zij werken willens en wetens mee om dit voor het grote publiek verborgen te houden.

Merkwaardig en een raadsel waarom Malaysia en Malaysia Airlines hier buiten is gehouden. Misschien kunnen zij nog iets afdwingen. Het zou mooi zijn wanneer het journaille zijn werk eens gaat doen betreffende deze stinkende zaak maar ook dat zal weer niet gebeuren. Doofpot dus....ik zou het als ik nabestaande was niet accepteren!!!

http://www.globalresearch.ca/the-causes-of-the-mh17-crash-are-classified-ukraine-netherlands-australia-belgium-signed-a-non-disclosure-agreement/5397194

http://www.opednews.com/articles/MH-17-Investigation--Sec-by-Eric-Zuesse-Obama-Administration_Peace_War_President-Barack-Obama-POTUS_Russia-140824-786.html


Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties