Moeder kon niet naar eigen diplomafeestje gaan. Daarom besluit haar liefhebbende zoon om haar te verrassen

Moeder kon niet naar eigen diplomafeestje gaan. Daarom besluit haar liefhebbende zoon om haar te verrassen

Het mooiste en beste Moederdag cadeau ooit.

Belinda Smith komt uit een bijzonder arm gezin. Toen ze jong was - ze is nu volwassen met grote kinderen - wilde ze wel graag naar het diplomafeestje van haar middelbare school gaan, ze had haar diploma in de zak en keek uit naar een beter, mooier leven, maar ze had het geld niet om een mooie jurk te kopen. Het gevolg? Ze besloot om helemaal niet te gaan.

Haar zoon Danotiss Smith Jr. wist daar jarenlang niets van... tot hij dit verhaal hoorde. Hij schrok zich kapot: zeker in Amerika is 'prom night' een grote, belangrijke dag in het leven van een tiener. Het is het laatste schoolfeest voor de aanwezige scholieren, daarna gaan ze naar de universiteit (en zij die niet doorleren gaan aan het werk).

Daarom besloot hij om zijn moeder te verrassen. In plaats van een mooi meisje mee te vragen als zijn date, wat normaal is, vroeg hij zijn moeder of zij met hem mee wilde.

Belinda hoefde er geen moment over na te denken, hoewel ze wel even checkte dat Danotiss het echt wilde. "Wil je niet met iemand anders gaan? Een speciale dame?" "Nee hoor," zei Danotiss, "ik wil dat jij mij vergezeld."

En dus gingen de twee samen naar kledingwinkels. Danotiss kocht een net pak, Belinda een schitterende jurk die ze een jaar of twintig geleden maar wat graag had willen dragen maar toen niet kon betalen, en de twee gingen naar school.

[video width="848" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Teens-special-prom-date-His-mom-News-Home.mp4"][/video]

.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties