Moeder wil haar moeilijk opvoedbare zoon respect voor leraren bijbrengen. Daarom gebeurt er dit

Geen categoriemei 02 2015, 17:00
De moeder van het jaar.
Een Amerikaanse moeder kreeg klachten over haar zoon. Hij misdroeg zich namelijk op afschuwelijke wijze op school. Hij behandelde zijn docenten als grofvuil en beledigden ze waar de rest van de klas bij was.
Moeder Chiquita Hill was daar niet blij mee en probeerde erover te praten met haar zoon. Die was daar niet toe bereid en liet haar weten dat hij deed wat hij deed omdat "ik er zin in had en het me niet uitmaakt wat je ervan vindt."
Chiquita dacht daar even over na, keek haar zoon aan, en vertelde hem dat ze de politie zou bellen als hij zich niet onmiddellijk zou leren te gedragen. Hij liet haar weten dat ze maar moest doen waar ze zin in had, hij was er niet van onder de indruk.
Screen Shot 2015-05-02 at 13.45.17
Jawel: de politie stond kort tijd later voor de deur, sloeg zoonlief in de boeien en nam hem mee voor een ritje. De grofgebekte jongeling brak meteen en... mocht weer gaan. Hij rende de politieauto uit, ging naar zijn moeder, gaf haar een flinke knuffel en bood zijn verontschuldigingen aan... waarna hij alsnog een mooie dag tegemoet ging. Hij had zijn lesje immers wel geleerd.
Hard en streng? Jazeker. Maar het was eerst en vooral belangrijk dat Chiquita's zoon leerde om autoriteit te respecten. Als je dit soort gedrag tolereert als een kind zo jong is wordt het alleen maar erger; hij zou dan vrijwel zeker eindigen als een crimineel. Een moeder wil dat natuurlijk ten koste van alles voorkomen; dat is wel een klein trauma waard.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Georgia-Mom-With-Misbehaving-Son-Turns-to-Local-Cops-to-Give-Him-a-Scare-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten