Moeder wil haar moeilijk opvoedbare zoon respect voor leraren bijbrengen. Daarom gebeurt er dit

Moeder wil haar moeilijk opvoedbare zoon respect voor leraren bijbrengen. Daarom gebeurt er dit

De moeder van het jaar.

Een Amerikaanse moeder kreeg klachten over haar zoon. Hij misdroeg zich namelijk op afschuwelijke wijze op school. Hij behandelde zijn docenten als grofvuil en beledigden ze waar de rest van de klas bij was.

Moeder Chiquita Hill was daar niet blij mee en probeerde erover te praten met haar zoon. Die was daar niet toe bereid en liet haar weten dat hij deed wat hij deed omdat "ik er zin in had en het me niet uitmaakt wat je ervan vindt."

Chiquita dacht daar even over na, keek haar zoon aan, en vertelde hem dat ze de politie zou bellen als hij zich niet onmiddellijk zou leren te gedragen. Hij liet haar weten dat ze maar moest doen waar ze zin in had, hij was er niet van onder de indruk.

Het gevolg:

Screen Shot 2015-05-02 at 13.45.17

Jawel: de politie stond kort tijd later voor de deur, sloeg zoonlief in de boeien en nam hem mee voor een ritje. De grofgebekte jongeling brak meteen en... mocht weer gaan. Hij rende de politieauto uit, ging naar zijn moeder, gaf haar een flinke knuffel en bood zijn verontschuldigingen aan... waarna hij alsnog een mooie dag tegemoet ging. Hij had zijn lesje immers wel geleerd.

Hard en streng? Jazeker. Maar het was eerst en vooral belangrijk dat Chiquita's zoon leerde om autoriteit te respecten. Als je dit soort gedrag tolereert als een kind zo jong is wordt het alleen maar erger; hij zou dan vrijwel zeker eindigen als een crimineel. Een moeder wil dat natuurlijk ten koste van alles voorkomen; dat is wel een klein trauma waard.

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Georgia-Mom-With-Misbehaving-Son-Turns-to-Local-Cops-to-Give-Him-a-Scare-YouTube.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties