Moeten we ons zorgen maken om superslanke Sabia?

Moeten we ons zorgen maken om superslanke Sabia?

Sabia Boulahrouz heeft een mooie nieuwe foto op Instagram gezet. Toch maken sommige fans van haar zich zorgen: ze vinden dat ze tegenwoordig veel te dun is.

Eerder liet Sabia weten dat ze tijdens haar zwangerschap -- die helaas uitliep op een miskraam -- maar liefst 10 kilo was afgevallen. Normaal gesproken kwam ze tijdens voorgaande zwangerschappen juist flink aan, maar dit keer was dat volgens haar anders omdat ze zo ontzettend veel stress had.

Niet zo gek natuurlijk: een publieke 'scheiding' (de twee waren niet getrouwd, maar toch) gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Zeker niet als beide betrokkenen bekend zijn, wat betekent dat de media er continu bovenop zitten.

En dat is Sabia wel aan te zien ook. Gisteren zette ze namelijk een foto op Instagram waarop je duidelijk kunt zien dat ze inderdaad erg veel is afgevallen. Sterker nog, ze is tegenwoordig ronduit dun, terwijl dat voorheen nooit zo was. Ze was niet dik, maar had wel rondingen. Die zijn nu bijna helemaal verdwenen.

https://www.instagram.com/p/BBGBNH8OFqL/

De reacties op de foto verschillen nogal. Sommige fans vinden dat ze er prima uitzien en zijn blij om te zien dat Sabia weer kan lachen. Dat is inderdaad wat waard.

Aan de andere kant maken veel mensen zich ook ernstig zorgen om haar uiterlijk: ze vinden haar namelijk té dun. Gebruiker oranjos66 schrijft bijvoorbeeld:

"WOW, MAAR NU IS HET GENOEG!! Beetje je zelf blijven."

Massie_76 is het daar mee eens:

"Blijf jezelf. . Niet slanker worden."

a_e_0_13 vindt zelfs dat het al lang "genoeg" was en dat Sabia te veel is afgevallen:

"teee dun sorry hoor maar eet wat meer, dit ziet dr niet uit zooooo dun!"

Wat ons betreft: wij zijn natuurlijk ongelooflijk blij dat Sabia weer kan lachen en dat ze zich goed voelt. Tegelijkertijd zijn we het ermee eens dat Sabia nu wel moet ophouden met afvallen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties