Mohammed Rabbae stemt op de SP

Geen categorieaug 21 2012, 21:00
Schuift gezellig tegen Van Bommel en Meulenbelt aan.
Oftewel: alle haatzaaiers zitten nu in één en dezelfde partij. Bij de Roemer-maoïsten uit Boxmeer en omstreken. Rabbae:

Maar sinds de opkomst van het populisme in 2002 is de Nederlandse democratie uit evenwicht geraakt. De populisten beschouwen zichzelf als de nieuwe norm voor de inrichting van de samenleving. De Leefbaren wilden artikel 1 van de grondwet schrappen, het leger op Marokkaanse jongeren in Gouda afsturen en zelfs de invoering van de doodstraf bespreekbaar maken. Onder de Leefbaren werd voor het eerst in de geschiedenis van de Tweede Kamer in het gebouw gevochten en onder Wilders heeft het hooliganisme in het parlement zijn intrede gemaakt.

En daarom mensen, moet u op de SP stemmen. Herstel van het respect enzo. Met z'n allen lekker joden haten, terroristen steunen en Wilders in de gevangenis stouwen. Mohammed Rabbae, Harry van Bommel en Anja Meulenbelt: het is eigenlijk nog de vraag waarom dit drietal niet allang in het zelfde politieke bed slaapt.
Ik zoek nu nog een stemverklaring van Peter Breedveld en Hassnae Bouazza en ik kan wérkelijk zeggen dat alle haaizaaiers zich in één partij hebben verzameld.
Dat gezegd hebbende klopt Rabbea's verhaal niet over dat de 'Leefbaren' de eerste parlementaire vechtpartij ontketenden: de eerste parlementaire knokpartij vond plaats in 1939.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten