Moslim legt uit wat minder erg is dan iemand een fijne Kerst wensen

Geen categoriedec 02 2014, 19:00
Een videoboodschap van een radicale moslim.
Wat is minder erg dan iemand een fijne Kerstmis of een zalig Kerstfeest wensen, zoals wij hier in het Westen plegen te doen? Denk daar maar eens even over na. Ik zou denken dat het níet wensen van een fijne Kerst in ieder geval erger is. Dat is namelijk onbeleefd.
Daar denkt de radicale moslim in dit filmpje anders over. Hij zegt dat moslims nooit, maar dan ook helemaal nooit anderen een fijne Kerst mogen wensen. "Zelfs niet als aliens komen." Dat wél doen, betekent verraad aan het eigen geloof, de islam.
Meneer legt ook nog even uit waarom het wensen van een fijne Kerst erger is dan deze dingen: het hebben van buitenhuwelijkse seks, het drinken van alcohol en... jawel, zelfs het vermoorden van iemand. Knettergek.
Hij zegt het allemaal echt, al zou dat eigenlijk niet moeten verbazen met de toenemende radicalisering van moslims:
Ik trek deze achterlijkheid heel slecht, merk ik, en ik ben vast niet de enige. Ik weet wel wat ik ga doen met Kerst dit jaar, terwijl ik zelf niet eens christelijk ben. Inderdaad, ik ga alle mensen die ik tegenkom een zalig Kerstfeest wensen. Want zo hoort dat in ons land. We leven immers niet in een provincie van de Islamitische Staat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten