Moslima's liegen dat het gedrukt staat: 'We werden het café uitgezet vanwege ons hoofddoekje!'

Moslima's liegen dat het gedrukt staat: 'We werden het café uitgezet vanwege ons hoofddoekje!'

Een groepje moslima's klaagt een café aan omdat de eigenaresse van het café hen er zogenaamd uitgooide omdat ze een hoofddoekje op hadden.

Het enige probleem? Er klopt niets van dat verhaal. Daarom klaagt het café in kwestie de dames zelf meteen ook even aan. En terecht natuurlijk. Dit soort flauwekulrechtszaken moet je als bedrijf niet accepteren.

In hun rechtszaak - die op grootse wijze aangekondigd werd met een persconferentie - zeggen de moslima's dat ze rustig van een drankje en een hapje aan het genieten waren toen de eigenaresse van het café in kwestie, hen ineens vertelde dat ze moesten vertrekken. Zij zeggen dat ze daar niets van begrepen. En dus liep de situatie uit de hand: zij weigerden te vertrekken, de politie werd uiteindelijk gebeld, en nu hebben we dus een rechtszaak.

Helaas voor de dames is er een probleem. Eén van de eigenaren is zelf moslim. En dat is niet alles. Het café in kwestie heeft heel veel islamitische klanten. Er zaten dus veel meer vrouwen met hoofddoek op toen de dames gevraagd werd om te vertrekken.

Daar komt bij dat ze niet weggejaagd werden, maar dat ze 45 minuten lang op een mooie plek hadden gezeten en toen gevraagd werden om te verhuizen naar een andere plek. Het café heeft namelijk de regel dat gasten slechts 45 minuten lang op zo'n schitterende plek kunnen zitten, daarna moeten ze elders plaatsnemen. Op die manier kan iedereen drie kwartier lang van het uitzicht genieten. Wel zo sociaal.

Dat ze vervolgens eruit werden gezet kwam niet doordat ze een hoofddoekje droegen, maar omdat ze zich vreselijk misdroegen en de regels niet respecteerden.

Daarom heeft het café nu zelf ook een rechtszaak aangespannen tegen de dames in kwestie. De advocaat van het café laat weten dat de eigenaren hard terug zullen vechten en zich klein laten krijgen door een stel slachtofferrol-verheerlijkende mafketels.

Overigens worden de dames in kwestie gesteund door CAIR, een Amerikaanse moslimorganisatie die vaak in verband wordt gebracht met fundamentalisme en die er zelfs van verdacht wordt banden te onderhouden met terroristische organisaties. Deze organisatie heeft zich tot officieel doel gesteld om een 'beschavingsjihad' te voeren, wat inhoudt dat ze Amerika niet met gewapend conflict proberen te veroveren, maar door de samenleving en cultuur zelf te ondermijnen en vervolgens te veranderen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties