Moslims weer eens boos

Geen categoriemei 27 2014, 21:00
Om chocola
I kid you not: moslims zijn boos, omdat er varkens-DNA in chocola zou zitten, je gelooft je ogen niet. Waar worden die lui niet boos van? De Telegraaf meldt:

"Varkens-dna in chocolade heeft voor grote ophef gezorgd onder moslims in Maleisië. Snoepgoedfabrikant Cadbury Maleisië heeft twee van haar chocoladeproducten teruggeroepen, nadat er sporen van varkens-dna in de zoetwaar werd ontdekt. Vele moslims in het land zijn boos op het bedrijf, omdat het volgens de islam verboden is om varkensvlees te eten."

Meer dan twintig islamitische groepen hebben opgeroepen tot een landelijke boycot van alle Cadbury producten. Ze eisen een verontschuldiging van het bedrijf. Anderen riepen dat er een heilige oorlog gevoerd moet worden tegen de snoepgoedgigant voor de poging om de moslims in het land te 'verzwakken' .
U leest het goed, sommigen noemen het een bewuste poging om de moslims te verzwakken (?) en roepen op tot een heilige oorlog tegen het bedrijf. Ik weet niet wat u hiervan vindt, maar wat mij betreft past er maar één juiste kwalificatie: die lui zijn knettergek.
Eerder vandaag berichtte de krant al over het stenigen van een meisje in Pakistan, dat niet wilde trouwen met een haar aangewezen man. Haar eigen familie gooide met stenen tot de dood er op volgde. Eerwraak. En ook zaaide Boko Haram weer dood en verderf in Nigeria onder onschuldige scholieren. Waar ook ter wereld, Pakistan, Maleisië, Nigeria, Saoudi-Arabië, overal waar de religie van de vrede aan de macht is, is er stront aan de knikker. Pim Fortuyn had gewoon gelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten