MSNBC stelte terechte kritische vragen over aanval op ISIS

MSNBC stelte terechte kritische vragen over aanval op ISIS

De Amerikanen zijn gisternacht begonnen met militaire aanvallen op ISIS doelwitten. Maar haalt het ook wat uit? En is het ook legaal? Toch wel een dingetje sinds we ons een illegale oorlog in Irak hebben laten rommelen. In de media zijn hier weinig kritische geluiden over te horen. Gelukkig wel van Rachel Maddow - niet heel populair op De Dagelijkse Standaard - op het linkse MSNBC. Ze stelt goeie kritische vragen over de effectiviteit en de legaliteit van deze acties.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties