Na vier dochters zou dit de reactie van iedere vader kunnen zijn die hoort dat hij een zoon krijgt

Na vier dochters zou dit de reactie van iedere vader kunnen zijn die hoort dat hij een zoon krijgt

Al viermaal werd deze man vader: iedere keer van een prachtige dochter. Niets mis mee, maar wat hij allemaal niet zou geven voor een zoon...

Iedere vader is zo trots als een pauw als hij bekend mag maken dat hij een kind krijgt. En of dat nou je eerste, je tweede, je vijfde of je drieëndertigste is: je blijft je de koning te rijk voelen. En als je dan een feestje geeft om het geslacht van de baby te onthullen, en dat is dan uiteindelijk ook precies waar je op hoopte..

Dan tja, dan heb je het niet meer. Deze vader van vier dochters en een aanstaande zoon had iedere man kunnen zijn in zijn positie...

Ja, daar ging-ie even van z'n stokje. Gelukkig kwam de dolgelukkige vader ook snel weer bij!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
taart vader Dochters Zonen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer