Namenlijst verdachten ´Gooische Kopschopkakkers´ bekend: Hein, Sanil, Stan, Damian, David, Daan, Lukas en Martijn

Namenlijst verdachten ´Gooische Kopschopkakkers´ bekend: Hein, Sanil, Stan, Damian, David, Daan, Lukas en Martijn

Carlo Heuvelman werd het slachtoffer van zinloos geweld. Bron: Familie Heuvelman

De weerloze Carlo Heuvelman werd tijdens zijn vakantie op het Spaanse eiland Mallorca vermoord door een groep doorgedraaide Nederlandse toeristen. Wie of wat de vermoedelijke daders waren bleef tot nu toe onbekend, maar onze concullega GeenStijl heeft een klipklaar lijstje gemaakt van de hoofdverdachten van dit uiterst zinloze geweld.

Deze groep Nederlanders wordt dan ook verdacht van betrokkenheid bij de dodelijke mishandeling van de eveneens Nederlandse Heuvelman. Een zeer ernstig incident dat natuurlijk nooit had mogen gebeuren.

Volgens weblog GeenStijl zijn dit de ´mannen´ die betrokken waren bij de zinloze moord op Carlo Heuvelman:

Sanil Boughlalah, Hein Busschers, Damiaan Claessens, Lukas Onrust, Martijn Tibbe, Stan Franken en Daan van Stapele. Namen om te onthouden dus, totdat het tegendeel is bewezen.

Update: Het Algemeen Dagblad bevestigt dat het om bovenstaande verdachten gaat. Alleen schrijft het AD:

”Nagenoeg allemaal komen ze uit Hilversum. Via de website GeenStijl - en inmiddels van diverse kanten bevestigd aan deze site - kwamen zeven namen naar buiten van de in totaal dertien jongemannen die op Mallorca waren: Hein, Damiaan, Lukas, Sanil, Stan, Martijn en Daan zijn hun voornamen. Ze schrokken er gisteren zelf van: ”Schande dat er zo wordt gespeculeerd, verder geen commentaar”, reageert Sanil Boughlalah bijvoorbeeld telefonisch en hij verbreekt de verbinding.

Ook de in opspraak geraakte Hein Busschers komt kort aan de lijn met het AD: ”Het was wel mijn vriendengroep, maar ik was niet bij de vechtpartij. Verder geen commentaar.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties