NCRV past Demmink-poll aan

NCRV past Demmink-poll aan

Peilingfaal.

De NCRV is er echt op fantastische wijze in geslaagd om iedere vorm van geloofwaardigheid van zich af te schudden. GeenStijl legt uit:

Op 31 maart (cache) was de stelling, nou goed, de vraag: 'Spreekt Opstelten de waarheid dat er geen bewijzen tegen Demmink zijn gevonden?' Daarop antwoordden een paar honderd zielen die niet geloven in de verhalen van Opstelten en vrindjes snoeihard NEE. Als u nu live gaat kijken op de weblogsite ziet u pardoes de volgende stelling staan: 'Het is onduidelijk of Opstelten de waarheid spreekt wanneer hij zegt dat er geen bewijzen tegen Demmink zijn'.

Wat er vervolgens gebeurt? Op die tweede vraag antwoorden Demmink-critici natuurlijk met een volmondig 'ja', waardoor de uitslag totaal wordt omgedraaid.

De omroep heeft de stelling uiteindelijk wéér aangepast, maar voor veel mensen is dat ongetwijfeld too little, too late. Werkelijk een enorme PR-faal van de NCRV. Je moet peilingen sowieso niet tussendoor aanpassen (waardoor uitgebrachte stemmen volstrekt waardeloos zijn geworden), maar al helemaal niet bij zo'n gevoelig onderwerp.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties