shutterstock 375252454

Nederland zet voor iedereen de grenzen wagenwijd open: 'Ruim 20 miljoen inwoners in 2070, vooral door migratie'

Geen categoriejun 02 2021, 13:00
Goed nieuws voor iedereen die van massa-immigratie houdt en die graag wil dat Nederland, Nederland niet meer is: in 2070 zullen er naar schatting meer dan 20 miljoen mensen in ons land wonen. En het grootste deel van die "bevolkingsgroei" komt door, you guessed it, immigratie.
Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft een nieuwe prognose gemaakt over de bevolkingsgroei in ons land. En, nou, deze prognose behelst heel goed nieuws voor alle aanhangers van GroenLinks, de PvdA, en D66. Want de verwachting is dat Nederland in 2070 meer dan 20 miljoen inwoners heeft. Twintig miljoen!
Natuurlijk is dat voor de linkse partijen niet automatisch goed nieuws. Want als die aanwas vooral komt doordat autochtonen massaal kinderen krijgen, nou, dan moet je ze eens horen. Maar nee, dat is het niet. De groei komt namelijk door... tadaa: migratie! En daarbij gaat het niet alleen Europeanen die vanuit een ander EU-land naar Nederland komen, maar ook om arbeidsmigranten en, jawel, om asielzoekers (leuk hoe ze nu al weten hoeveel asielzoekers er over 50 jaar naar ons land gekomen zijn, hè?).
De grootste groep nieuwkomers zal mensen uit EU-landen betreffen. Met name Duitsers, Belgen, Roemenen en Bulgaren. Per jaar gaat het dan om 120.000 EU'ers. Dat is dus een stad ter grootte van Leiden dat er jaarlijks even bij komt vanuit die mooie Unie van de elites.
Maar dan zijn we er nog niet. Want er zullen per jaar ook 17.000 mensen uit Albanië (hallo!), Servië (welkom!), Noorwegen (huh?), en Rusland (weten jullie dat zeker, jongens?) naar Nederland komen.
Dan de asielzoekers. Die groep wordt geschat op jaarlijks 18.000. Natuurlijk is dit aantal (veel te laag mijn inziens) wel afhankelijk van de vraag of er niet enorme conflicten bijkomen. Want als dat zo is, tja, dan oeps! Dan zullen deze cijfers opeens toch wat hoger uitvallen. Veel hoger, zelfs.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
En de weg-met-onzers van de linkse partijen zagen het en wisten dat het goed was. Wat een gezellige bende in Nederland, zo met 20 miljoenen! Wordt totaal geen gedoe, hoor, met ons reeds bestaande forse huizentekort. Alle PvdA'ers nemen gewoon drie mensen in huis, en boem: opgelost!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten