Nederlandhater Sylvana Simons promoot documentaire waarin Nederlanders worden weggezet als racisten

Geen categoriedec 19 2016, 12:00
Maar ze haat Nederland écht niet hoor. Welnee, ze heeft het beste met ons voor en heeft Nederland lief. Echt waar!
Zoals gebruikelijk heeft beroepsslachtoffer en professionele racismeroeper Sylvana Simons weer iets te zeuren over het zogenaamde racisme van de gemiddelde Nederlander. Vandaag promoot ze op haar Facebook-pagina namelijk de documentaire van Sunny Bergman. Je weet wel, dat is die belachelijke docu waarin net wordt gedaan alsof alle blanken van 'wit privilege' profiteren. Die documentaire werd gisteravond uitgezonden door de VPRO. Ja, dus op de NPO, betaald en gesubsidieerd door ons belastinggeld.
Heerlijk he, dat we ervoor mogen betalen dat we weggezet worden als een stel vreselijke racisten? Dat kan echt alleen in Nederland.
Eerder vandaag legden wij al uit dat Sylvana en haar vrienden dat vooral niet tegen Henk en Ingrid moeten zeggen; het Nederlandse stel dat al jaren werkloos op de bank zit omdat oost-Europeanen hun baan in hebben gepikt, en die geen nieuw huis kunnen vinden omdat 'nieuwe immigranten' voorrang krijgen.
Maar ja, daar heeft Sylvana lak aan. Want wit privilege bestaat. Echt waar! Hoe ik dat weet? Sylvana zegt het toch? Nou dan!
https://www.facebook.com/sylvana.simons/posts/1485117161500282
Deze vrouw wordt met de dag erger. Als het aan haar ligt blijft er niets over van ons land en ons gevoel van patriottisme. Ze haalt Nederland met een passie die ik eigenlijk nog nooit gezien heb. Steeds weer zet ze ons weg als racisten die gekleurde mensen -- en zeker gekleurde vrouwen -- systematisch onderdrukken en uitbuiten.
Ik heb daar onderhand wel genoeg van. Kap nou eens met die onzin, Sylvana! Je maakt van een muis een olifant en hebt geen idee wat het is om werkelijk onderdrukt te worden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten