Nederlands kind gered door toeristen op Mallorca, ouders waren in slaap gevallen

Geen categorieaug 25 2019, 19:00
Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje: ouders verliezen om een domme reden hun kind uit het oog en het komt in gevaar. Dat loopt vaak slecht af, maar dit keer waren twee toeristen nét op tijd!
Ma en pa liggen lekker te chillen aan een zwembad in Palma de Mallorca. Volgens de autoriteiten waren ze in slaap gevallen, ging hun negentien maanden oude dreumes op avontuur en belandde in het zwembad.
Twee toeristen snelden eropaf, één dook er in het water en haalde het kind eruit terwijl de ander de ouders riep. Zij renden naar het zwembad waar hun kind net op de kant werd gelegd en de moeder begon direct met reanimeren. Met succes! De hulpdiensten namen het uiteindelijk over en brachten het kind buiten levensgevaar.
En zo is door één moment van onoplettendheid de hele vakantie verpest. Alleen maar omdat pa en ma liever inkukelden dan op een negentien maanden oude dreumes te letten. En dit zijn niet eens de ergste gevallen, want ook deze zomer presteren ouders het weer om hun kind in een hete auto achter te laten.
Ik snap werkelijk waar niet hoe je zo onverantwoord om kunt gaan met je bloedeigen kinderen. Een kind in de gaten kunnen houden lijkt me toch een vrij basaal en laagdrempelig instinct. Ik hoop op z'n minst dat ze er wat van hebben geleerd en dat ze zich de rest van hun leven kapot schamen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten