Nederturkse tuigvlogger bedreigt raadslid Zaandam terwijl een cameraploeg van omroep NH naast haar staat

Geen categoriesep 12 2016, 9:00
De Nederturkse tuigvlogger Ismail Ilgun heeft het Zaanse raadslid Juliëtte Rot zondagmiddag voor de ogen van een camerateam van omroep NH bedreigd.
Ilgun is een bijzonder vervelend mannetje. Samen met een stel andere niet-geïntegreerde allochtonen terroriseert hij de wijk Poelenburg al maanden. Normaal gesproken zou zo'n groep geteisem dat stiekem doen, maar dat geldt niet voor deze Nederturk en zijn vrienden: zij doen het publiekelijk en filmen hun daden zelfs. Vervolgens zetten ze de beelden op YouTube, waardoor ze goed geld verdienen met hun hooliganisme.
Rot heeft zich meerdere malen uitgesproken tegen deze groep straatterroristen, wat haar nu duur komt te staan. Toen ze gisteren geïnterviewd werd door regionale omroep NH stapte Ilgun namelijk uit een Audi, waarna hij Rot publiekelijk bedreigde.

De vlogger Ilgun, die bekendheid en geld verwierf met het op Youtube plaatsen van video’s waarop vooral Turks-Nederlandse mannen zich misdragen, sprong uit een Audi en begon het raadslid te filmen en ervan te beschuldigen dat het raadslid de vloggers ’zwart probeerde te maken’. Rot: „Ze zeiden "we weten je te vinden", dan kan ik verwachten dat er iets gebeurt.”

[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]
Rot zegt dat ze "niet zo snel van mijn stuk gebracht" is, maar natuurlijk heeft ze toch aangifte gedaan. "De burgemeester heeft mensen opgeroepen aangifte te doen als er iets gebeurt. Ik dacht: 'Laat ik maar een brave burger zijn’.”
Gelijk heeft ze. Dit gedrag van de Nederturkse straatterrorist is namelijk volstrekt onacceptabel. Deze idioot moet vast worden gezet, en dat kan alleen als er mensen zijn met de moed om aangifte tegen hem te doen. Laat het OM er maar naar kijken: als hij de wet aan zijn laars heeft gelapt -- en ja, mensen bedreigen is mogelijk in strijd met de wet -- moet hij zo hard mogelijk worden aangepakt.
Overigens zijn dit soort Nederturkjes feitelijk natuurlijk eersteklas watjes. Ze moesten dit eens in Turkije proberen. Daar weten ze wel raad met dit tuig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten