Nicki Minaj en sex sells

Nicki Minaj en sex sells

Tsja.

Nicki Minaj is buitengewoon te spreken over de cover van haar nieuwe single, Anaconda. Miljoenen puberjongens zijn het daarmee eens.

De foto is van achteren gemaakt, terwijl ze alleen een sport BH aangeeft, een g-string en, natuurlijk, schoenen.

Haar single zal het ongetwijfeld goed doen. Niet omdat het zo'n fantastisch nummer is (daar heb ik geen idee van, en de mensen die het straks kopen ook niet), maar omdat ze de grenzen weer eens opzoekt. En ja, daar gaat het tegenwoordig om.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer