Niet te filmen dit: Wilders-hatende FD-journaliste nu ook letterlijk in bed met islamistische Al Nusra-terrorist

Geen categoriejan 17 2019, 17:00
De rapen zijn gaar voor Ans Boersma van het Financieele Dagblad. Zij is haar Turkse perskaart kwijtgeraakt en teruggestuurd naar Nederland, nadat ons land ontdekt had dat ze een relatie had met een Al Nusra-terrorist. Hier op eigen bodem wordt ze inmiddels ook verdacht van een misdrijf.
Op het eerste gezicht is Ans Boersma een idealistische linksdraaiende journalist zoals er zoveel zijn. Ze studeerde behalve journalistiek ook antropologie en bewonderde de Arabische taal. Ze heeft een hekel aan Geert Wilders en is fan van GroenLinks. Tenslotte vindt Ans Boersma het "tijd voor actie" voor vluchtelingen. En vandaag is ze door Turkije het land uitgezet. Nu wil ik me best hardmaken voor persvrijheid, maar in het geval van Boersma heeft ze het er echt zelf naar gemaakt:

"De uitzetting van Ans Boersma uit Turkije heeft mogelijk te maken met de relatie die ze tot de zomer van 2015 had met een Syriër die eind vorig jaar in Nederland is gearresteerd.

Dat verklaart de hoofdredactie van het FD. Niet bevestigd is of gaat het om de Syriër die in september 2017 opdook in debatcentrum De Balie en daar door gevluchte landgenoten tijdens een filmavond werd herkend als jihadstrijder. De herkenning zorgde voor lichte paniek. De man werd pas afgelopen oktober aangehouden voor deelname aan een terroristischeorganisatie en het witwassen van geld. Jabhat al-Nusra is de Syrische gewapende tak van al-Qaeda."

Niets zo alarmerend als naïeve linkse journalisten die terroristen gaan zitten verheerlijken. Maar van die klasse ondraaglijke lichtheden is Ans Boermsa van het Financieele Dagblad toch wel de allerergste: zij liet zich inpalmen door terroristen van Al Nusra en ging een liefdesrelatie met één van hen aan. U weet wel: die club terroristische Al Qaeda-filiaalhouders die het Westen houden en ons allemaal willen vermoorden omdat we niet islamitisch zijn.
Met één van hen was Ans Boersma, Turkije-correspondent van het FD, dus de koffer ingedoken. Inmiddels is ze terug in Nederland, waar de problemen zich voor haar blijven opstapelen. Het Openbaar Ministerie wil niet zeggen wat linkse Ans nog meer op haar kerfstok heeft, maar bevestigt wél dat ze wordt verdacht van een misdrijf. Dat belooft dus nog wat!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten