Nieuw bewijs in moordzaak Kaatsheuvel

Geen categorieokt 04 2014, 21:00
Een 39-jarige man is aangehouden.
In december 2010 werd een vrouw gevonden in in de tuin van haar huis aan de Eem in Kaatsheuvel. Hulpverleners werden meteen ingeschakeld, maar hun hulp mocht niet baten: de vrouw overleed zonder dat ze de kans had gehad om haar moordenaar(s) te identificeren. 
Enkele maanden later werd haar voormalige partner aangehouden. De man werd verdacht van de moord op zijn ex - die ook nog eens moeder was van twee jongere kinderen. Na een tijdlang te hebben vastgezeten leefden het OM en de verdachte zelf toe naar een rechtszaak; hij zou zich voor de rechter moeten verantwoorden.
Helaas besloot de politie om hem twee weken voor het begin van de rechtszaak te laten gaan wegens gebrek aan bewijs. Men was er nog steeds van overtuigd dat hij het gedaan had, maar ja, zonder bewijs kom je niet erg ver in de rechtszaal. Zo werd de verdachte op vrije voeten gesteld. Anders dan zijn ex mocht hij weer van het leven genieten.
Gelukkig bleef de man officieel verdachte. Zijn voorlopige hechtenis was alleen geschorst.
Vandaag werd bekend via BlikOpNieuws dat de man toch weer is aangehouden door de autoriteiten. Er is namelijk nieuw bewijs gevonden in deze lugubere zaak. De verdachte werd op vrijdag 3 oktober weer ingerekend en de "raadkamer beslist naar verwachting op maandag 6 oktober over het opheffen van de schorsing van de voorlopige hechtenis."
Gezien mijn stuk eerder vanavond over een andere (mogelijke, onschuldig tot het tegendeel is bewezen, etc.) moordenaar die waarschijnlijk twee moorden heeft gepleegd en met een derde probeerde weg te komen, kunnen we alleen maar hopen dat het OM zijn werk dit keer goed doet - voor de verandering, haast ik me om daar aan toe te voegen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten