Nieuwe gruweldaad van ISIS: gevangen soldaten worden ondersteboven opgehangen en levend verbrand

Geen categorie•aug 31 2015, 15:30
De gruwelijkheid van de Syrisch-Irakese terreurorganisatie kent geen enkele grens meer.
De islamitische terreurorganisatie ISIS staat bekend om diens gruwelijke methoden van executeren. Niet alleen worden vele onschuldigen onthoofd of doodgeschoten, maar op videobeelden zet de terreurorganisatie vaak nog een extra stapje met de walgelijkheid. Eerder filmde het al de verdrinking van gevangenen door ze in een kooi af te laten zakken in diep water, en werd een piloot uit Jordanië levend verbrand. Vandaag werd echter een nieuwe video gepubliceerd, waarin een nieuwe, gewelddadige manier van executeren werd gedemonstreerd.
Gevangen genomen soldaten van het Irakese leger werden op hun kop vastgebonden aan kettingen en touwen. Daarna werd brandbaar materiaal onder ze gelegd, en werd het vuur aangestoken. De film legt nauwgezet bloot hoe de mannen langzaam een zeer pijnlijke dood sterven:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/isisexecutie.mp4"][/video]
.
De video is naar eigen zeggen van ISIS een wraakactie voor de strijd van Abu Azrael tegen de terroristen. Abu Azrael is een Irakese volksheld die met zijn militie strijd levert tegen de islamitische terreurorganisatie. Propagandafilmpjes van Abu - vaak afgebeeld met een bijl - gaan het hele Midden-Oosten over, en hebben van de kerel een beroemdheid gemaakt.
Dit filmpje is dus bedoeld om Abu Azrael en zijn medestrijders te demoraliseren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten