Nieuwe video van anti-joodse demonstratie

Geen categoriejul 27 2014, 13:00
Extremisme.
GeenStijl heeft een nieuwe, haarscherpe video online gezet van de anti-joodse demonstratie die onlangs georganiseerd werd in Den Haag. Je hoort ze roepen dat de joden dood moeten, maar ook dat Annabel Nanninga van GeenStijl aangepakt moet worden. Vervolgens wordt ze belaagd en snel afgevoerd door de politie.

Kijkt het OM even mee? Luistert Van Aartsen naar de teksten? Om het nog makkelijker te maken, hebben we een paar zinnetjes uitgeschreven. "We blijven spreken, totdat Shaam gezuiverd wordt van de joden", predikt de verhitte spreker op minuut 6. "Takbir! Allah Akbar!", doen de omstanders strijdlustig. Daarna meer openlijk antisemitisme: "Ja we spreken over de joden. Zijn de joden niet degenen die in het gebied wonen? Zijn de joden niet degenen die in 1948 naar Shaam (Levant -red.) zijn gemigreerd? Ja, dat zijn joden. Mensen noemen hun zionisten, maar wij noemen hun joden", doceert de praatbaard met zijn spreekbeurtstem. De groep scandeert: "Dood aan de Zionist! Vuile joden! Allah Akbar!"

Ondertussen blijft burgemeester Jozias van Aartsen dus volhouden dat er niets verkeerds is gebeurd, nee nee, alles ging prima.
Overigens heb ik erg hard gelachen om de mooie kleren van de spreker. Je zult er maar zo uitzien zeg... en jezelf dan nog steeds serieus nemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten