Niks emigreren! Volkert van der Graaf woont nog gewoon in Apeldoorn én Harderwijk

Geen categoriemei 25 2019, 10:00
Volkert van der Graaf, moordenaar van Pim Fortuyn, emigreert niet. Hij woont nog steeds 'gewoon' in Apeldoorn en Harderwijk en heeft totaal geen plan om te vertrekken. Via The Post Online.
Volkert leidde iedereen om de tuin. Hij zou willen emigreren maar kon dat niet vanwege zijn meldplicht. 'Nou,' zei de rechter, 'dan doe je dat toch gewoon via de mail? Opgelost!' Dus mocht Volkert sindsdien gewoon een mailtje sturen.
Stuurde hij die dan vanuit het buitenland omdat hij toch perse weg wilde? Nee, gewoon lekker vanaf de bank, met z'n tablet in de hand in z'n stekkie in Apeldoorn. Of Harderwijk voor wat meer natuuromgeving, zodat hij lekker kan pootjebaden en een fijne wandeling door de natuur kan maken. Misschien dat ze het bij het OM en de rechtbank ook wel mooi geweest vinden zo. Mooi rustig houden die vent...
Maar nee, totaal absurd natuurlijk! Trek die deal maar weer in, want als hij niet vertrekt terwijl dat volgens hem wel zijn intentie was, dan houdt hij zich dus niet aan de voorwaarden. Bij voorkeur kiest de rechter zelf een bestemming voor hem uit. Syrië is erg mooi rond deze tijd van het jaar. Sri Lanka schijnt ook prachtig te zijn. In Zuid-Afrika valt ook veel te beleven! Ik vraag me eerlijk gezegd wel af hoe deze vent aan twee woningen komt en geld heeft om te emigreren?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten