Noord-Korea veroordeelt Amerikaanse student tot een gruwelijke straf. Tijd om Kim Jong-Un een lesje te leren!

Geen categoriemrt 18 2016, 14:00
Hoog tijd om de stalinistische dictator een lesje vrijheid te geven!
Een Amerikaanse student die als toerist naar Noord-Korea ging, is veroordeeld tot een bizarre straf door een "rechtbank" in het stalinistische land. Hij zou hebben geprobeerd om een politieke poster mee te stelen uit zijn hotel. Of die beschuldiging nu waar is of niet, de straf is ongelooflijk draconisch: 15 jaar zware dwangarbeid.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=7Wdcfm-Af3s
Het communistische regime van Noord-Korea gebruikt dwangarbeid veelvuldig als straf om de bevolking te onderdrukken. Mensen die worden verdacht van ongewenste opvattingen werken zich letterlijk dood in de concentratiekampen van het regime, samen met hun hele familie. Zo'n lot staat nu ook Otto Frederick Warmbier (21) te wachten, tenzij de Amerikaanse regering besluit dat het tijd is om keihard in te grijpen.
De stalinistische Kim-dynastie heeft al veel te lang hun gang kunnen gaan in het straatarme Noord-Korea. Dat ze hun eigen bevolking uitmoorden is al erg genoeg, en nu denkt Kim Jong-Un het zich ook nog eens te kunnen permitteren om een Amerikaanse student in een concentratiekamp te gooien. Bovendien blijft hij maar doorgaan met het afvuren van ballistische raketten, en het dreigen met nucleaire wapens.
Het is hoog tijd om een einde te maken aan het walgelijke stalinistische Kim-regime. Laat de vliegdekschepen, straaljagers en tanks maar opstomen richting Noord-Korea! Bevrijd de Noord-Koreanen van hun stalinistische dictator, en zet die walgelijke Kim Jong-Un voor het hekje. Dan mag hij in de rechtbank meemaken hoe het is om zélf te worden veroordeeld voor zijn talloze misdaden tegen zijn eigen volk. Hij wil immers niet horen, dus moet hij maar voelen. Het is de hoogste tijd!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten