NOS helpt Hamas een handje

NOS helpt Hamas een handje

Het NOS Journaal 'vergat' vanochtend te melden dat Hamas het staakt-het-vuren heeft verbroken door drie raketten af te vuren op Israël. In plaats daarvan opende het Journaal van 07:00 uur met de Israëlische reactie op deze agressie. En zo krijgt Hamas precies de pr die het wil: het is allemaal de schuld van Israël. Met dank aan de NOS.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties