Occupyers hebben belangrijkere dingen te doen dan te occupyen

Geen categorieokt 27 2011, 18:00
Volgens mij begrijpen deze hippies het idee achter een bezetting niet helemaal.
De occupy beweging in Amsterdam lijkt geen kaas te hebben gegeten van pleinen daadwerkelijk te bezetten. Uit onderzoek van Editie NL blijkt namelijk dat 90% van de occupy-tenten in Amsterdan 's nachts leeg staan.

EditieNL bezocht afgelopen nacht het tentenkamp en filmde met een infraroodcamera waarop lichaamswarmte bloot gesteld kan worden.

Met de speciale camera is ontdekt dat de meeste tenten, zo'n tachtig tot negentig procent, leeg zijn. Zie de beelden hiernaast. (Een lege tent is blauw en mensen in de tent kleuren rood op). Dat betekent dat de Occupy-ers niet op het Beursplein slapen, maar in hun eigen bed. ’s Nachts wordt het plein dus niet gebruikt.

Het is een ieder met ook maar een greintje gezond verstand dan natuurlijk meteen duidelijk dat het hier feitelijk een grote farce betreft. De hippies van tegenwoordig kunnen blijkbaar niet eens meer demonstreren. 's Nachts rennen ze snel naar huis om in hun warme bed te slapen - nadat ze even spelletjes hebben gespeeld op hun dure computer, natuurlijk, en vrienden nog wat sms'jes hebben gestuurd met behulp van hun iPhone.
De VVD wil dat de tenten worden weggehaald. Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. Dit gaat werkelijk weer eens nergens over.
Afbeelding: Photobucket.com, door areopagus-zombie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten