Oeps! Dit meisje dacht dat haar moeders voorraad maandverband eigenlijk schoenzolen waren. Haar moeder reageert dan zo

Geen categorieaug 17 2016, 21:00
Lol! Eén arm schoolmeisje dacht dat ze de schoenzolen voor haar nieuwe stappers gevonden had, maar in werkelijkheid was dit natuurlijk iets heel anders...
Een 34-jarige moeder uit Hulse was haar dochtertje Sophia aan het gereedmaken voor school, toen ze ineens iets vreemds tegenkwam. Het begon allemaal op een onverdachte vrijdagavond, vlak voordat de kleine meid weer naar school moest. De moeder ging nog één keer door de klaargelegde schoolspullen van haar dochter heen, en is achteraf wel blij dat ze dat deed. Want ondanks dat Sophia best slim en vindingrijk is, toonde ze zich met één voorwerp misschien wel net iets té vindingrijk. Mevrouw Hulse:

"Ik heb nieuwe schoenen gekocht zodat ze klaar is voor haar eerste schoolddag. Vrijdagavond hadden we wat tijd over, dus ik bedacht me dat ik ging kijken of alles klaar voor vertrek is.

Sophia had haar potloden, potlodendoos en alles in orde dus we gingen haar nieuwe kleren passen en toen heb ik ook haar schoenen gecontroleerd."

In de schoenendoos vonden de Hulsejes vervolgens dit:
hfjfh
Moederlief:

"Ik opende de doos en nam de schoenen eruit. Toen zag ik het maandverband: een exemplaar onder elke schoen."

Maandverband. Niet omdat het kleine meisje haar eerste ongesteldheid al gehad had, maar omdat ze in al haar onschuldigheid dacht dat die dingen van haar moeder schoenzolen waren. Oeps! En het ergste: de moeder kreeg ook nog eens de wind van voren van haar dochter:

"Sophia dacht echt dat ik raar was, dat ik ze niet herkende of wist waar ze voor waren."

Genant, natuurlijk. Maar goed: de jonge familie heeft zo wel weer wat kunnen leren? En wij? Wij hebben er smakelijk om kunnen lachen. Zo is er voor ieder wat wils, nietwaar?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten