259518989e ab04bb9d11 Screen Shot 2020 11 12 at 150754

Oeps! Kauthar Bouchallikht loog: documenten bewijzen dat FEMYSO wel van Moslimsbroeders is

Geen categorienov 26 2020, 13:18
GroenLinkser Kauthar Bouchallikht heeft het niet gemakkelijk de laatste tijd. Ze ligt al een tijdje onder vuur. De reden: ze zat bij FEMYSO een organisatie 'voor moslimvrouwen.' Nou is er een probleem met die organisatie: volgens kenners is FEMYSO van de Moslimbroeders.
Je weet wel, dat zijn die fanatieke islamisten die overal en nergens de boel op stelten zetten en jonge moslims bewust radicaliseren (en opzetten tegen het Westen).
Nou, zegt Bouchanogwattes, daar klopte niets van. Echt niet! Ze werd meteen gesteund door haar radicale vrienden van GroenLinks, onder wie Jesse Klaver en Rutger Groot Wassink.
Helaas voor de heren en dame is er slecht nieuws, gebracht door Carel Brendel. Die heeft zijn hand namelijk weten te leggen op documenten van de Moslimbroeders zelf... en daarin wordt heel duidelijk gemaakt dat FEMYSO wel degelijk van hen is. Brenden heeft de Arabische teksten laten vertalen door een beëdigd vertaler en die laat geen spaan heel van het de verdediging van Boutawattes.
Kortom, ze liegen er nogal op los, daar bij GroenLinks. Gaat iemand daar politiek verantwoordelijkheid voor nemen of doen ze daar niet aan bij de groene communisten?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten