Oké doei! Duitse terroristische ISIS-rapper Deso Dogg sterft in Syrië

Geen categoriejan 19 2018, 9:00
En dat is weer één jihadist minder die zeker nooit meer kan terugkeren naar Europa om daar de vuile klusjes van ISIS op te knappen!
https://twitter.com/Rita_Katz/status/954092368738824193
Kijk, dat ruimt nog eens lekker op! Deso Dogg. Oftewel: een Duitse rapper die eigenlijk heel saai 'Denis Cuspert' heet maar zichzelf in Syrië heel stoer 'Abu Talha al-Almani' noemde, is eergisteren omgekomen. Dat beweert althans de Amerikaanse inlichtingenwebsite SITE Intelligence Group, welke zich beroept op pro-ISIS-website Wafa Media. Wafa kondigde de dood van Deso Dogg aan met een behoorlijk expliciete foto, waarin we het hiphopbaasje op de grond zien liggen in een plas vol bloed. Een wond aan het hoofd lijkt hem fataal te zijn geworden:

"Cuspert, van Duits-Ghanese afkomst, kwam uit de Berlijnse wijk Kreuzberg. In Duitsland stond hij bekend als rapper Deso Dogg. Hij is in april 2014 naar Syrië gegaan om zich als Abu Talha al-Almani aan te sluiten bij IS.

In video's riep hij herhaaldelijk op tot geweld. Daarnaast probeerde hij in zijn vaderland zieltjes te winnen voor de terreurorganisatie en strijders te rekruteren. Cuspert, die al een paar keer eerder dood is verklaard, staat sinds 2014 op de Duitse lijst met terroristen. De VS zetten hem er een jaar later op."

Zoals ook wel met meer jihadisten het geval is, is ook Deso Dogg meermaals betrapt op het faken van zijn eigen dood. Maar je lot ontkomen lukt je maar zoveel keer: deze week was het dan eindelijk uur U en tijd voor Deso om hallo te zeggen tegen zijn maker. Zelf heeft hij ongetwijfeld gehoopt op 40 maagden in goudkleurige mini-bikini's zoals die wel eens paraderen in videoclips van zijn Amerikaanse oud-collega Snoop Dogg... maar iets zegt mij dat als er voor hem íets na de dood is, het een knisperend vuurtje zal zijn dat zijn jihadistenbaardje nog tot het einde der tijden zal verschroeien.
Hoe dan ook: opgeruimd staat netjes!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten