Oma moet haar kleindochter teleurstellen: ze heeft geen geld voor een mooie pop. Dan komt deze politieagente in actie

Geen categoriejun 12 2016, 20:00
We hebben het allemaal weleens gezien: een klein kind vraagt opa of oma, mama of papa, om een mooi stuk speelgoed, maar die antwoordt dat daar helaas geen geld voor is.
Normaal gesproken reageert het kind in kwestie dan furieus. Tranen, woedeaanvallen, het hoort er allemaal bij. Vervolgens taaien de ouders (of grootouders) af. Ze schamen zich dubbel: zowel voor het gedrag van het kind als voor hun eigen gebrek aan geld.
Onlangs zag een vrouwelijke politieagent dat gebeuren met een klein meisje en haar oma in een lokale winkel. Alleen was er één verschil. Het meisje bleef rustig en was alleen wat verdrietig. Ze maakte geen stampij en accepteerde de uitleg van haar grootmoeder. Er was geen geld, case closed.
Agente Ashley Catatao vond het gedrag van het meisje zo voorbeeldig dat ze besloot om in te grijpen. Hoe? Door de pop alsnog voor het meisje te kopen. Ze betaalde snel, en rende vervolgens achter het meisje en haar oma aan. Eenmaal bij hen liet ze weten dat ze een cadeau had gekocht voor het meisje en gaf ze haar de pop.
Het moge duidelijk zijn dat het meisje haar geluk niet op kon. Wat een geweldig cadeau, en dat ook nog eens uit handen van een vreemde!
Omdat de oma van het meisje en de winkel het zo'n mooi gebaar vonden van Ashley besloten ze om contact op te nemen met lokale media. Daarbij gaven ze ook een foto van het meisje, de agente, en de pop, die zie je boven dit artikel.
Wat is agente Ashley een geweldige heldin. Het zou me niet verbazen als het meisje in kwestie uiteindelijk besluit om ook agente te worden. Zo'n grote impact kan een relatief klein gebaar namelijk hebben, zeker op een klein kind.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten