Onbeschofte malloot scheldt groep meisjes uit voor hoeren. Dan leert deze vader hem een keiharde les

Geen categoriemei 19 2016, 11:04
Deze idioot krijgt precies wat hij verdient. Gerechtigheid!
Het zal veel mensen bekend voorkomen: je bent op het strand met een groep familie of vrienden, lekker genieten van het mooie weer en van de zee. Niets beters dan dat! Maar dan is er opeens een onbeschofte idioot die de boel komt verpesten door "stoer" te doen. Zo'n irritant figuur kan soms echt je dag verpesten.
Daarom is het mooi om te zien hoe dit onbeschofte tuig keihard op z'n nummer wordt gezet! Hij scheldt een groep meisjes uit voor alles wat je maar kunt bedenken. Nou nou, stoere jongen zeg! De brutale aap heeft duidelijk wat glaasjes te veel op en vindt het kennelijk normaal om een meisjes lastig te vallen. Maar daarmee is hij aan het verkeerde adres!
Een vader (in de blauwe zwembroek) heeft er namelijk helemaal genoeg van. Eerst probeert hij met de jongen te praten, en vertelt hij hem rustig dat hij beter kan vertrekken. Maar dan maakt die schoft de fout van zijn leven: hij haalt uit met zijn vuist naar de vader. Ja, en dan is de tijd van praten afgelopen. Het is tijd voor een keiharde les – wie niet horen wil, moet maar voelen.
Kijk zelf maar wat er gebeurt, maar ik kan je beloven dat deze onbeschofte vlegel in het vervolg een stuk beleefder zal zijn. Net goed!
[video width="1920" height="1080" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/05/koekjevaneigendeeg.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten