Ongelooflijk: Pasgeboren baby wordt levend begraven door zijn moeder maar zijn wil om te leven wint de strijd

Geen categoriejul 07 2015, 20:58
Toen een man zijn buurvrouw met bebloede kleren zag thuiskomen, wist hij dat er iets goed mis was...
Het is een akelig fenomeen: ouders die hun kinderen te vondeling leggen. Maar dit verhaal is wel heel gruwelijk. Een moeder had haar pasgeboren baby niet alleen te vondeling gelegd, ze had hem zelfs levend begraven.
Een man zag zijn zwangere buurvrouw in de schemering haar huis verlaten. Toen ze terugkwam, zaten haar kleren onder het bloed maar haar dikke buik was verdwenen. De man besefte direct dat het niet in de haak was, en ging op onderzoek uit – hij wist dat de baby ergens moest zijn. Helaas werd het al snel donker, dus zette hij de zoektocht de volgende morgen pas voort.
Toen zag hij iets dat hem versteld deed staan:
babe-12In een kuil zag hij het hoofd van een baby, onder de vliegen.
babe2
Vlug haalde hij de baby uit de kuil.
babe-22
Toen gebeurde er iets ongelooflijks: de baby begon te huilen.
babe-32
De baby bleek nog te leven!
babe-42
Omdat de navelstreng en placenta er nog aan zaten, had de baby al die tijd voldoende bloed, vocht en voeding gehad. De regen had de aarde waarmee zijn hoofd was bedekt weggespoeld, waardoor hij niet was gestikt. Zo had hij 24 uur in de kuil overleefd.
baby-52
Uiteraard bleef de baby even onder medisch toezicht, maar na een paar dagen was hij al kerngezond. De moeder werd door de politie gevonden en gearresteerd, terwijl de baby nu wordt opgevoed door zijn biologische vader – die niet wist dat de moeder de baby zou proberen te doden.
Wat een ongelooflijk verhaal. Dat deze baby de kracht had om te overleven in een koude, donkere kuil, is een wonder. En de oplettende buurman die hem wist te vinden, is een echte held. Dankzij hem veranderde deze nachtmerrie in een prachtige droom.
Laten we hopen dat mensen een voorbeeld nemen aan de oplettendheid van de buurman, en geïnspireerd worden door de enorme levenskracht van deze baby!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten