'Onschuldige' Joran van der Sloot zocht landen zonder uitleveringsverdrag met Peru

Geen categoriedec 21 2010, 14:00
De zoekopdrachten die de Nederlandse moordverdachte Joran van der Sloot heeft uitgevoerd op zijn laptop, vlak nadat de 21-jarige Stephany Flores op volstrekt onbekende wijze om het leven komt, bevat nogal wat verrassingen. Het blijkt namelijk dat Joran opeens geïnteresseerd was in busreizen naar Zuid-Amerikaanse landen waar Peru geen uitleveringsverdrag mee had.
Dat bericht Elsevier.
Van der Sloots internetgeschiedenis kwam in handen van een Peruaans actualiteitenprogramma genaamd Quatro Poder, nadat de politie zijn laptop in beslag hadden genomen en onderzocht hadden.
Hij googlede blijkbaar op "landen in Zuid-Amerika zonder uitleveringsverdrag". Zodoende kwam Van der Sloot erachter dat Peru en Chili geen uitleveringsverdrag met elkaar hebben. Hoewel hij natuurlijk he-le-maal niets te maken heeft met de ontijdige dood van Florés zocht h ij vervolgens wel snel naar "bussen naar Chili" en "relatie politie Chili en Peru".
Als je niet beter wist je bijna denken dat Neerlands' bekendste bad boy Flores willens en wetens van kant heeft gemaakt. Maar nee, dat is natuurlijk niet zo. Joran is immers hartstikke onschuldig. Of als hij haar dan wel om het leven heeft gebracht dan ging dat per ongeluk. Of in heat of the moment. Hij kon zich niet inhouden. Die snol zat aan zijn computer! Het was een grove aantasting van zijn privacy! En toen hij haar eenmaal doodsloeg raakte hij in paniek, wist niet wat te doen, pakte snel zijn koffers en rende naar Chili. Deze zoekgeschiedenis is natuurlijk - dat spreekt voor zich - allemaal deel van het complot tegen Van der Sloot; de hele wereld wil hem kapotmaken. En waarom? Omdat 'ie rare (flap)oren heeft. Daarom.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten