Ook bommelding bij kantoor van democraat Wasserman Schultz

Ook bommelding bij kantoor van democraat Wasserman Schultz

Het lijstje wordt steeds langer. Soros, Clinton, Obama en CNN gingen Debbie Wasserman Schultz voor. Allemaal kregen ze deze week te maken met bedreigingen. Het kantoor van Wasserman Schultz werd geëvacueerd. Een relatie tussen de verschillende bommeldingen is nog niet vastgesteld, maar door de korte tijd waarbinnen de groep werd begrijpt suggereert dit wel.

Niet alleen in de Verenigde staten is het raak ook in Nederland worden de afgelopen tijd vaker granaten gevonden. Bijvoorbeeld voor een hotel. Dat was al het tweede explosief in één nacht tijd.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
bommelding Wasserman Schultz

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties