Ook het Financieele Dagblad concludeert: de klimaatwet is één grote, dure ramp

Geen categoriedec 29 2018, 18:00
Zo, zo. De mainstream media worden opeens kritisch.
Het is bijna niet te geloven, maar zelfs de politiekcorrecte mainstream media beginnen langzamerhand iets van kritisch te worden op de klimaatplannen van het kabinet. Die media hebben de klimaathype jarenlang opgezweept, maar schrikken zich rot nu ze geconfronteerd worden met de rekening van hun propaganda.
Lees dit artikel maar in het Financieele Dagblad (FD). Quote:

De inkt van het concept-klimaatakkoord is nog niet droog of partijen van 'het groenste kabinet ooit' beginnen al terug te krabbelen. Want het 'eerlijke verhaal' is dat de burger de energietransitie flink gaat voelen in zijn portemonnee. Kan de grote verbouwing van Nederland ook anders, beter? Ja, stelt FD-energieredacteur en oud-China-correspondent Bert van Dijk.

Dat is al heel wat, maar Van Dijk wordt nóg 'rebelser.' Hij geeft namelijk ook toe dat zelfs als de plannen totaal geïmplementeerd worden, de impact ervan op het klimaat nagenoeg nihil is:

Wat daarbij niet helpt: als Nederland zijn klimaatdoelen haalt door honderden miljarden euro’s te investeren, heeft dit een nauwelijks meetbaar effect op de temperatuur op aarde.

Een man als Thierry Baudet roept dat natuurlijk al tijden, maar werd steevast weggehoond door de mainstream media, waaronder het FD. We hebben het letterlijk over 0,00007 graad. Het is dus helemaal niets. We redden er niemand mee... maar maken onze economie wél kapot, en storten hele gezinnen en bedrijven voor niks in het verderf.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1078938236259651589
Hoe dan ook, blijkbaar is de rekening zo hoog dat zelfs het mediakartel zich onrustig begint te voelen. Eigenlijk zegt dat alles over de idiote klimaatwet van het kabinet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten