Op het eerste gezicht lijkt deze jurk best mooi. Wacht tot je hoort waar het van gemaakt is...

Geen categoriejul 05 2016, 20:00
We zullen toegeeflijk zijn: voor een zelfgemaakte jurk is deze mode-accesoire totaal geen flop. Maar wellicht dat je maag zich toch een beetje omdraait als je hoort hoe deze jurk tot stand is gekomen.
Sarah Louise Bryan is een creatieve jongedame die graag ongebruikelijke kleding fabriceert. Zo maakte ze al een jurk van Skittles, maar Sarah gaat nu nog een stapje dieper de rabbit hole in. Want eerlijk is eerlijk: kledingstukken gefabriceerd van snoepgoed hebben we al zo vaak gezien.
Wat dan wel volledig nieuw is, is Sarah nieuwste uitvinding: een jurk van schaamhaar. Ja, dat lees je inderdaad goed. Een jurk van menselijk schaamhaar:
pube-dress_sarah-louise-bryant_01_fbDit is vermoedelijk wat je krijgt als je Karl Lagerfeld, Chewbecca en de Vieze Man van Van Kooten en de Bie aan een gezamenlijk project zet. Nog een foto:
pube-dress_sarah-louise-bryant_02_fbZelf maakt Sarah zich totaal geen illusies: ze weet best dat dit project best een beetje ranzig is. Maar dat was dan ook het doel:

"Ik besloot om een ander ontwerp te maken na de Skittles-jurk. Ik wilde Lady Gaga's vleesjurk verslaan. Ik wilde haar titel van smerigste jurk ooit veroveren, dus ik vroeg voor schaamhaar op Twitter.

Ik begon te werken met een oogmasker, mondkapje en de dikste handschoenen die ik kon vinden. Wat wie wil er nu schaamhaar eten."

Sarah is zich heel goed bewust van wat ze doet. Zelfspot is haar gelukkig ook niet vreemd:

"Ik bedacht dit onderwerp omdat het zo vies is. Ik dacht dat dit het allerergste is wat je op je jurk kan hebben."

Weet je wat? Volgens mij is Sarah nog véél beter geslaagd in haar opzet dan ze zelf voor mogelijk houdt. Bah!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten