Opa Max Verstappen trekt aanklacht in tegen Jos Verstappen, beweert dat het allemaal wel meevalt

Opa Max Verstappen trekt aanklacht in tegen Jos Verstappen, beweert dat het allemaal wel meevalt

Goh wat zou hier toch gebeurd kunnen zijn?

Zo huilt Frans Verstappen tranen met tuiten omdat zijn bloedeigen zoon, Jos Verstappen, hem naar eigen zeg flink mishandeld heeft, en zo trekt hij die keutel opeens weer in.

De verwondingen die Frans Verstappen opliep tijdens de verhitte discussie met zijn zoon Jos, zijn volgens hem veroorzaakt doordat hij in het heetst van de strijd van zijn stoel viel. Opa Verstappen heeft de aangifte van mishandeling tegen zijn zoon woensdagochtend ingetrokken.

Frans zegt nu dat "het gewoon een privézaak is tussen mij en Jos" en dat hij het "binnenshuis" wil houden. Dat wil zeggen: in de familie.

Ook zegt Frans dat het Telegraaf-artikel van gisteren, waarin hij rijkelijk geciteerd werd, "een lulverhaal" is. Het enige probleem? De Telegraaf stuurde zowaar een verslaggever naar Frans. Deze journalist zag met eigen ogen dat Frans "onder de blauwe plekken en verwondingen" zat.

Ook zei Frans toen zelf tegen de verslaggever dat deze affaire voor de zoveelste keer bewees dat Jos "losse handjes" had. Dat impliceert bepaald niet dat opa Verstappen gewoon van zijn stoel viel.

Verdacht is het dus zeker, maar als Frans nu zegt dat het allemaal toch anders is gegaan kan niemand daar iets aan doen. Laten we hopen dat Jos zich voortaan leert in te houden en er niet meer voor zorgt dat zijn vader 'zomaar, opeens, out of the blue, valt.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties