Overmoeide Sabia is een inzinking nabij

Geen categoriedec 10 2015, 10:00
Sabia Enigzek heeft wel eens betere tijden gekend, en haar uitdrukking laat het zien.
Gisteren zette Sabia een foto van de kerstboom zie ze samen met haar dochter had opgetuigd op Instagram:
https://www.instagram.com/p/_CzfwhuFtB/
Wat ontbreekt er? Precies: Sabia zelf. De vrouw werd namelijk eerder op de dag gespot in de straten van Hamburg, en de overmoeide uitdrukking op haar gezicht zei eigenlijk alles.
Sabia is echt bezig in te storten. Niet alleen weigeren heel veel mensen te geloven dat ze echt zwanger is, maar ook carrièretechnisch loopt er vanalles en nog wat in de soep. Haar programma MindMasters Live werd na slechts twee afleveringen alweer van de buis gehaald - bomaanslagen en boze Uri Gellers of niet - en een andere mooie klus lijkt nog niet gevonden. En zo'n zwangerschap vreet natuurlijk ook energie.
Vandaar dat de voormalige voetbalvrouw niet kan wáchten tot de hele heisa voorbij is, en het normale leven weer kan beginnen voor haar:

De breuk met Rafael hakt er nog steeds in. "De ene keer ben ik treurig, dan gaat het weer wat beter", zegt ze tegen Bunte.

Ook voor haar kinderen Amaya (5) en Daamin (4) is het niet gemakkelijk: "Rafael komt niet meer terug. En ik kan ook niet goed verklaren waarom niet. Ze hebben er verlatingsangst van gekregen, klampen zich aan mij vast."

Wat betreft haar carrière - Mindmasters werd na twee vrijdagavonden van de buis gehaald - weet Sabia nog niet welke kant ze op wil. "Wat kan ik überhaupt? Ik was huisvrouw, moeder en partner. Ik was daar gelukkig mee. Nu zit ik in een nieuwe situatie."

Het jaar eindigt dus in mineur voor Sabia en haar gezinnetje. Nu maar hopen dat 2016 haar geluksjaar wordt, want 2015 was dat zeker niet...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten