Pasgeboren tweelingbaby's zien elkaar voor het eerst met hun eigen ogen. Hun reactie zal je hart smelten

Geen categoriejul 16 2015, 16:00
De geboorte van een tweeling is best een bijzonder gebeurtenis. Maar wat nog bijzonderder is, is hoe de pasgeboren hummeltjes vervolgens op elkaar reageren.
Toen de tweelingbroers Leonidas en Reese twee minuten na elkaar ter wereld kwamen op een prachtige dag voor hun kersverse ouders, konden hun kersverse ouders uiteraard hun geluk niet op. Slechts één op de dertig zwangerschappen resulteert in tweelingen, dus het fenomeen is toch ietwat zeldzaam. Daarom besloten de ouders de bevalling en de geboorte te filmen.
snap1
En nadat de baby's in het ziekenhuis gewogen en medisch goedgekeurd werden, werden ze voor het eerst sinds de geboorte weer bij elkaar gelegd. De jongetjes hadden elkaar duidelijk gemist en ondanks dat ze het flink op een huilen hadden gezet direct na de bevalling, waren ze direct stil toen ze weer bij elkaar waren. Ze draaiden hun kleine hoofdjes naar elkaar toe en waren stil, en gelukkig.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/GoPro-Our-Newborn-Twins-First-Meeting.mp4"][/video]
.
Net als hun ouders, die niet trotser hadden kunnen zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten