Paul de Leeuw breekt met de politieke correctheid: "Homoseksualiteit wordt bedreigd!"

Paul de Leeuw breekt met de politieke correctheid: "Homoseksualiteit wordt bedreigd!"

Amsterdam is niet meer wat het ooit was.

Je moet er flink wat voor lezen, maar als je de tijd er voor neemt vind je dan tóch wat interessante uitspraken van Paul de Leeuw tijdens zijn interview met de Volkskrant:

"Ik ga niet zoveel meer uit, maar wat ik raar vind: in elke grote stad heb je homowijken, in New York, Londen, noem maar op. In Amsterdam is dat helemaal weg. Amsterdam is niet meer zo vrij. Je hoort nu: wij durven niet meer hand in hand te lopen. Dat deden wij vroeger wel. Als je ziet wat er in Duitsland gebeurt, als je ziet wat er in Nederland gebeurt: homoseksualiteit wordt bedreigd.

Oh ja, en hij heeft zelfs de moed om te benoemen waar dit anti-homo sentiment vandaan komt:

We hebben migranten en vluchtelingen opgenomen uit conservatieve landen, die niet accepteren dat wij zo vrij kunnen leven.

En hij concludeert:

Daar moeten we waakzaam op zijn; dat moet benoemd worden, daar moet hard tegen opgetreden worden."

Zeker aangezien hij het gesprek begon met achterlijke opmerkingen over dat blanken 'wit' genoemd moeten worden, want kolonialisme, is dit ronduit schokkend. Blijkbaar is de situatie zo problematisch aan het worden dat zélfs politiekcorrect links de feiten niet meer kan of wil negeren.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties